O nama

U današnje vrijeme pretežno je na prvom mjestu prilikom upita - kvaliteta, cijena i transparentnost.

Savjetovanje i usluge gube iz financijskih razloga na značaju. Za ispunjavanje ovog zahtjeva trgovacko društvo Cro Aurum omogućava svojim kupcima, (krajnjim potrošačima, trgovcima ili institucionalnim investitorima) najbolju uslugu po najboljoj mogućoj cijeni za investicijsko zlato. visoku dostupnost, brzu isporuku, sigurnu pohranu te izvješće o transparentnosti.

U svim varijantama, naši kupci dobivaju fizičko čisto zlato 999,9/1000 u obliku poluga isključivo od proizvođača koji su certificirani po LBMA (London Bullion Market Association). Od dana kupnje zlatnih poluga jamčimo vam stopostotni otkup vašeg fizičkog zlata natrag!

Kroz profesionalno savjetovanje do pravog načina za kupnju zlata.

Cro Aurum

Cro Aurum je mlada tvrtka osnovana od vlasnika sa dugotrajnim iskustvom u radu sa zlatom. Fokus tvrtke je da kupcima pruži uslugu savjetovanja i edukacije o zlatu kao i prodaju uz najpovoljnije uvijete i kompletnu transparentnost, što znači uvid u porijeklo zlata koje kupuju te sve aspekte investicije, troškova, buduće prodaje i profita.

Gregor Šikić, osnivač Cro Aurum-a, ima više od 22 godine iskustva i stručnog znanja na polju ulaganja na međunarodnim financijskim tržištima.

Trgovanje zlatom pokrenuo je 2008 godine u Njemačkoj. Nakon ostvarenja značajnih uspjeha se odlučio 2013. godine osnovati tvrtku u Osijeku sa ciljem omogućiti klijentima smanjiti rashode i zaštititi imovinu sa investicijskim zlatom. Sa još većim iskustvom i spoznajom potrebe na hrvatskom tržištu sa novom tvrtkom pruža kupcima još bolju uslugu i najbržu dostavu/isporuku kupljenog zlata.

IMATE LI PITANJA?

KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM

  • +385 (31) 411 358
  • info@croaurum.hr

Partneri

Cro Aurum posluje isključivo sa tvrtkama čija je vjerodostojnost dokazana kroz dugi niz godina primjerenog rada i kvalitetne usluge.

Nadir

Topionica i rafinerija zlata sa LBMA certifikatom* osnovana 1985 kao Nadir Trading u svrhu trgovine plemenitim metalima u Grand Bazaru. Od tada je prerasla u Nadir Metal Rafineri San ve Tic. KAO i postala akreditirana od strane Istanbulske burze zlata (Borsa Istanbul) u siječnju 2008. godine, od strane Dubai Stock Exchange (DMCC) u listopadu 2009. godine i od London Good Association Association (LBMA) u prosincu 2011., kao prva tvrtka u Turskoj, 2011. za zlato i 2012. za srebro. Danas Nadir Metal proizvodi i trguje plemenitim metalima (zlato, srebro, platina, paladij i rodij). Osim ovih, proizvode se i “Nadir Metal” i “Nadir Gold” brendirane male šipke od zlata, srebra i platine te ekskluzivne kolekcije

Heimerle + Meule

Povjest počinje 1845. u tadašnjem malom gradu Pforzheim-u gdje poduzetnik Julius Dittler osniva tvrtku za reciklažu zlata iz otpada. Poduzeće koje brzo postaje uspješno i sredinom 19 stoljeća preimenuje se u Heimerle + Meule, najstariju njemačku rafineriju zlata i srebra. Nakon preuzimanja tvrtke Heraeus Halbzeug GmbH i nekadašnje grupe “Cookson Presious Metals”, Hemerle + Meule postaje jedna od najvećih prerađivača plemenitih metala sa više od 950 zaposlenika u 7 država.

AureuS Safe

U bivšem trezoru regionalne centralne banke u Aschaffenburg-u (Njemačka), AureuS Safe omogućuje vam sigurnu pohranu zlata kod koje kontrolirate nadzor i pristup trezoru i vašoj imovini.